Milena Miklavčič po javnem linču: Ne bojte se zame

Foto: Anže Petkovšek Milena Miklavčič, avtorica knjige; Ogenj, rit in kače niso za igrače.
Foto: Anže Petkovšek Milena Miklavčič, avtorica knjige; Ogenj, rit in kače niso za igrače.
Po razburjenju, ki ga je Milena Miklavčič povzročila med ljubitelji živali v oddaji Zadnja beseda! na TV Slovenija, se je oglasila na Facebooku.
Oglej si celoten članek

"Če mene vprašate, je psov v Sloveniji veliko veliko preveč. In jaz, ko vidim človeka, ki ima ob sebi psa in se sprehaja sam, si mislim, a pa ti nimaš nobenega prijatelja, da se moraš sprehajati s psom?" je Milena Miklavčič izjavila v oddaji Zadnja beseda! na TV Slovenija, v kateri je beseda tekla o pasjih ljubljenčkih in z njimi povezano zakonsko regulacijo. Izjavila je tudi, da bi uvedla davek na pse.

Njene besede so pasjeljubce močno zbodle, tudi Natašo Bešter, voditeljico in novinarko. "Kakšne izjave v včerajšnji oddaji Zadnja beseda??!!! /.../ Sva šla z Dinom pogledat in sva oba zgrožena nad izjavami Milene Miklavčič, intelektualke in pisateljice. Toliko gneva, kot ga je pokazala do kužkov, težko kje najdeš,“ je zapisala na družbenem omrežju.

Milena se je na javni linč odzvala: "Ne bojte se zame. Bojte se tistih, ki zaradi drugačnega mnenja - brez razmišljanja vržejo kamen. Ni jih malo! Prej ali slej se boste kakšni takšni množici lahko zamerili tudi vi,“ pravi pisateljica. 

Magazin Miklavčičeva Jurasovi v eter: "Jadranka, ne bodi nagravžna!"
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 23:25 9. Marec 2020.

    No pasje ljubci , ljudje so naredili iz psov spake, stanovanje ni njihovo naravno okolje. Tudi jaz imam rad pse …

  • 13:01 8. Marec 2020.

    Razumeti morate, kaj je Milena hotela povedati, in ne , kaj je povedala.

  • 12:38 8. Marec 2020.

    Milena je edina, ki to pravilno vidi in pravilno pove.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.