Mila Kunis in Ashton Kutcher naj bi se razšla, to je vzrok

Foto: instagram
Foto: instagram
Širijo se govorice, da naj bi se razšla.
Oglej si celoten članek

Že devet let poročena hollywoodska igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher naj bi se ločevala. Čeprav je bilo njuno zasebno življenje vedno skrbno varovana skrivnost, naj bi med njima sedaj dokončno počilo. 

Vzrok naj bi bilo Kutcherjevo prijateljevanje z nedavno obtoženim raperjem Seanom Diddyjem Combsom. Na spletu so se namreč pojavile stare fotografije z zabav, na katerih sta se družila. Ashtona zato nekateri obtožujejo, da je morda vedel za Seanovo kaznivo novačenje žensk za namene prostitucije.

Raper je bil pred desetimi dnevi obtožen izsiljevanja, trgovine z ljudmi za spolne namene in prevoza žrtev čez državne meje, da bi se ukvarjale s prostitucijo. Poleg tega najmanj dve ženski trdita, da ju je posilil. V zaporu, kjer čaka na sojenje, se je izrekel za nedolžnega. 

Mila in Ashton se na govorice še nista odzvala, je pa vir blizu para za People povedal: “To je smešno in lažno. Ashton ni vpleten v nič od tega. Ne sodi v ta pogovor o Diddyju. Ashton je Diddyja videl le na peščici družabnih in poslovnih dogodkov, ki so bili vsi dokumentirani v medijih.”

Igralca sta se na udaru javnosti znašla tudi lansko leto, ko sta s pismom sodniku podprla zapriseženega scientologa Dannyja Mastersona, zvezdo nadaljevanke Oh, ta sedemdeseta. Lani je bil obsojen na 30 let zapora, saj je leta 2003 posilil dve ženski.

Ko ju je javnost zaradi tega močno skritizirala, sta razložila, da ju je Mastersonova družina prosila, naj v pismih opišeta osebo, "ki sta jo poznala 25 let". Kunis je poudarila, da pisma niso bila napisana zato, da bi ustvarila dvom v legitimnost pravosodnega sistema ali veljavnosti sodbe, ki jo je izrekla porote. Prav tako nista želela "spodkopati pričevanja žrtev ali jih na kakršen koli način ponovno travmatizirati". "Tega ne bi nikoli želeli narediti. In žal nam je, če se je to zgodilo."

46-letni Ashton in 41-letna Mila sta par postala leta 2012 in se tri leta kasneje poročila. V razmerju sta se jima rodila 9-letna hči Wyatt in 7-letni Dimitri.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:07 26. September 2024.

    On je rus, ona pa ukrajinka, jebiga!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.