Michaelove slavne superge gredo na dražbo

Foto: Reuters Michael J. Fox, Nazaj v prihodnost 2, superge Foto: IMDb Michael J. Fox, Nazaj v prihodnost 2, superge Foto: Reuters Michael J. Fox, Nazaj v prihodnost 2, superge Foto: Reuters Michael J. Fox, Nazaj v prihodnost 2, superge
Vas je kdaj zanimalo, kako bodo superge izgledale leta 2015? Nike ima odgovor. Izdelali so namreč 1500 parov superg, kakršne je Michael J. Fox nosil v filmu Nazaj v prihodnost 2, in s katerimi je potoval v leto 2015.
Oglej si celoten članek

Legendarne superge, ki so slavo okusile leta 1989 v filmu Nazaj v prihodnost 2, so zdaj lahko vaše. Kupite jih lahko na eBayu, kjer bo do 18. septembra potekala dražba, ves izkupiček pa bo šel v fundacijo Michaela J. Foxa za raziskave Parkinsonove bolezni.

"Ta dražba bo združila tri vrste ljudi. Oboževalce superg, oboževalce filmov Nazaj v prihodnost in ljudi, ki želijo pomagati pri raziskavi Parkinsonove bolezni," je ob promociji novih superg povedal 50-letni igralec, ki za boleznijo trpi že dvajset let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.