Michael Schumacher: oglasil se je duhovnik

Foto: EPA
Foto: EPA
Duhovnik Don Sergio Mantovani, ki je več let ob strani stal dirkačem Formule 1, o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja.
Oglej si celoten članek

Družina Schumacher z javnostjo že dalj časa ne deli več informacij o trenutnem zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka v Formuli 1, Michaela Schumacherja, ki si je med smučanjem pred več kot dvema letoma poškodoval glavo. Govoric je zato vse več, nazadnje je Schumijeve oboževalce prestrašila fotografija, ki jo je objavil njegov klub oboževalcev. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Za Bild pa je spregovoril duhovnik Don Sergio Mantovani, ki je več let delal v F1 in skrbel za dirkače, ki so se k njemu zatekli po pomoč ali nasvet. "Verjetno vem več, kot si želim povedati. Že nekaj časa pa z družino nisem več v stikih,“ je povedal duhovnik in Schumija primerjal s pokojnim papežem Janezom Pavlom II., ki se je boril s Parkinsonovo boleznijo. "Michael je borec. To ga je odlikovalo že v času, ko je dirkal, zagotovo pa je to zanj značilno tudi sedaj," je še dejal.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.