Michael Schumacher: Kaj so hoteli povedati s to fotografijo?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pojavljajo se različne govorice o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja.
Oglej si celoten članek

Nekatere so zelo črnoglede. Proti koncu preteklega tedna se je pisalo, da se je stanje sedemkratnega svetovnega prvaka poslabšalo, zato je mnoge zaskrbelo, ko so na Facebook strani njegovega kluba oboževalcev opazili črno-belo fotografijo.

Schumi sicer nima uradne Facebook strani, omenjena stran pa naj bi bila povezana z njegovim nekdanjim menedžerjem Willijem Weberjem.

Oglasil se je tudi Luca Cordero di Montezemolo, tesen prijatelj družine Schumacher, ki je imel dobre novice. Povedal je, da se Michael odziva na zdravljenje: "Vem, kako močan je. Prepričan sem, da se bo z vztrajnostjo, ki je zelo pomembna, rešil iz te zelo, zelo težke situacije."

Od Schumacherjeve nesreče, po kateri je bil dirkač šest mesecev v umetni komi, sta minili že dve leti, njegova družina pa že lep čas ni podala uradne izjave o njegovem zdravju, govoric pa je vse več, tudi zato, ker naj bi Corinna Schumacher začela prodajati premoženje. Nazadnje so se po pisanju spletne strani Autoevolution prodajali Michaelovi avti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.