Mesto, prepuščeno na milost in nemilost ciklonov

21. avgusta v kinematografe prihaja film V osrčju viharja, ki zelo realistično in z izjemnimi posebnimi učinki prikazuje, kako se v teku enega samega dne nad mestece Silverton zgrinja tornado za tornadom.
Oglej si celoten članek

Celotno mestece je prepuščeno na milost in nemilost nepredvidljivih in smrtonosnih ciklonov, pri tem pa strokovnjaki za viharje napovedujejo, da najhujše šele prihaja. Večina se zateče v zaklonišča, nekateri pa hitijo proti osrčju viharjev, obetajoč si pogled na lovce na tornade, ki se ženejo za fotografijo svojega življenja.

Z akcijskimi prizori prežeti triler je po scenariju Johna Swetnama režiral Steven Quale, produciral pa Todd Garner. Izza kamer je sodelovalo kar nekaj ustvarjalcev, ki so s Qualom posneli že film Brez povratka 5, med njimi direktor fotografije Brian Pearson, scenograf David R. Sandefur, montažer Eric Sears in skladatelj Brian Tyler. V filmu igrajo Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Alycia Debnam-Carey, Arlen Escarpeta, Max Deacon, Nathan Kress, Jeremy Sumpter, Kyle Davis in Jon Reep.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.