Mendes se vrača k Bondu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Režiser Sam Mendes bo režiral tudi 24. film o agentu Jamesu Bondu, ki ga bo spet igral Daniel Craig, scenarij zanj pa bo napisal John Logan.
Oglej si celoten članek

Mendes je posnel tudi zadnji film o Bondu, Skyfall. Po izidu je izjavil, da naslednjega dela ne bo režiral, sam mu je že ob sami misli "fizično slabo". Po pogovorih s producenti pa si je premislil: "Zelo sem vesel, da so mi dali čas, da lahko izpolnim vse gledališke obveznosti in bom tako lahko režiral že 24. film o Jamesu Bondu. Veselim se, da bom lahko spet delal z Danielom Craigom, Michaelom G. Wilsonom in Barbaro Broccoli."

Film naj bi v kinematografe prišel oktobra 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.