Melania Trump spet ni bila pri volji …

Foto: Profimedia
Melania Trump spet poskrbela, da se govori o njenem zakonu.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA o moževi nezvestobi ni spregovorila, so pa njena dejanja zato toliko bolj zgovorna. Po izbruhu škandala s porno igralko je Melania odpovedala potovanje v Davos, v Kapitol, kjer je imel Trump govor, pa je prišla sama, kar doslej še ni storila nobena prva dama. To pa še ni vse. Ko je njen soprog v svojem nagovoru omenil družino, je Melania ostala na svojem sedežu, medtem ko so vsi okoli nje od navdušenja skočili na noge.

In tudi včeraj je Melani poskrbela, da se svet smeje na račun njenega moža, ki je med hojo proti helikopterju spet zaman iskal ženino roko ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:24 6. Februar 2018.

    Je avtorica tega prispevka pri volji? Sporoči. :)

  • 08:58 6. Februar 2018.

    oh...kakšen članek stoletja...sej avtorica tega prispevka pa poznana po svojem izrednem občutku za bombastične novice...za kozlat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.