Melania Trump popolnoma obupana, ker je prva dama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Družinski prijatelj razkril, da si Melania takšnega življenja nikoli ni želela.
Oglej si celoten članek

Kot poroča ameriški medij Us Weekly naj bi bila Melania Trump v vlogi prve dame zelo obupana. To je za medij povedal družinski prijatelj Trumpovih, stilist Phillip Bloch.

"Tega življenja si ni želela. To so bile Donaldove sanje. Iskreno, ni lahko biti kos takšni spremembi," je povedal Bloch in pojasnil, da se je Melania namenoma umaknila, saj si ne želi veliko pozornosti: "Melania je zelo nesrečna, da se je njeno življenje tako razpletlo."

Stilist je povedal tudi, da Melania sina Barrona ne spremlja več v šolo, saj je pred Trumpovo stolpnico (kjer Melania in Barron še vedno živita) preveč protestnikov, ki so proti njenemu možu. Do zdaj so jo fotografi ujeli le nekajkrat in kot je povedal Bloch za Us Weekly, Melania ne uživa v novi vlogi, ki ji je bila dodeljena. "Naj vas ne preslepi z nasmeškom, ki si ga nadene. Svojo novo vlogo sovraži."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:16 17. Februar 2017.

    Spomni me, kdaj je bila prva dama kakšna hčerka ali snaha....

  • 01:23 17. Februar 2017.

    Tvoj komentar ima preveč minusov pa tudi zaslužiš si jih!

  • 01:21 17. Februar 2017.

    Melanija pač ima tudi slabe družinske prijatelje-izdajalce!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.