Melania razkrila, kam jo je Trump odpeljal na prvi zmenek

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Melania Trump je prvič po dveh letih privolila v intervju. V njem razkriva tudi zasebne podrobnosti o svojem zakonu.
Oglej si celoten članek

Nekdanja prva dama Melania Trump (54) je prvič po dveh letih privolila v intervju. Žena Donalda Trumpa je ob izidu svojih spominov, 8. oktobra 2024, razkrila doslej neznane podrobnosti o svojem zakonu z nekdanjim predsednikom ZDA.

"Čas je, da povem svojo zgodbo in resnico," je dejala Melania v pogovoru za Fox News, objavljenem v četrtek, 26. septembra.

Melania Trump se spominja nenavadnega prvega zmenka

V intervjuju se Melania ozre na začetke svojega razmerja z Donaldom. Razkriva, kako nenavaden je bil njun prvi zmenek. Ker se nista srečala v restavraciji, kavarni ali kinu, pač pa je podjetnik Melanijo vzel s seboj na posestvo, ki ga je nameraval kupiti. Očitno za Melanio to ni bil problem, bilo je "zelo lepo", je povedala.

"Ker sva bila v avtu sama kakšno uro ali uro in pol. Nobenih drugih zvokov, nobenih drugih ljudi," je povedala Melania in dodala: "Takrat je že bil slaven, zato je bilo res lepo biti samo z njim."  Razkriila je tudi, da je takoj začutila povezanost: "Všeč mi je bila vizija, ki jo je imel. In povezava, ki sva jo imela. Bilo je zelo posebno."

Ko se je zaročila, o političnih ambicijah ni vedela nič

Melania v intervjuju spregovori tudi o zaroki s podjetnikom leta 2004: "Bil je moj rojstni dan. In bila je Met Gala. Vse v enem večeru. Bila sva že doma, oba v gala oblekah, ko me je zaprosil."

Po besedah ​​Melanie njen mož takrat ni razkril svojih političnih ambicij: "Takrat o tem nisva govorila. Šele kasneje je omenil, da se želi politično angažirati."

Na vprašanje, kaj meni o tem, da njen mož ponovno kandidira za predsednika, Melania jasno pove: "Podpiram ga." Nekdanja prva dama se je doslej med volilno kampanjo komaj pojavila in ni imela govora na republikanski konvenciji. Prav tako je ni bilo na razpravi z 59 letno demokratko Kamalo Harris.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:35 27. September 2024.

    Se bo kak Janšev podpornik oglasil. Strankarski mediji SDS močno navijajo za zmago Trumpa..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.