Mel B: Takšen je njen obraz po tretmaju za štiri tisočake

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Mel B je prestrašila svoje oboževalce.
Oglej si celoten članek

Nekdanja spajsica Mel B je prestrašila svoje oboževalce, ko se je v šovu Simona Cowella pojavila s povsem novim obrazom. Pod video, ki ga je objavila, so se vsuli komentarji v stilu: "Ojoj, kaj je s tvojim obrazom", "Na prvi pogled sem mislila, da gledam Kim Kardashian" in "To je od preveč botoksa, pred tem si bila prelepa". Drugi pa so ji skočili v bran, češ da nihče nima pravice komentirati njenega izgleda.

Magazin Naši voditeljici kar direktno predlagala lepotni popravek

Mel se je pred tem sicer pohvalila, da si je privoščila nekirurško pomlajevanje obraza s pomočjo radio frekvenc in ultrazvoka, za kar je porabila slabih 4.500 evrov. "Verjamem, da bi vsi morali biti najboljša verzija samih sebe. Obožujem, da za to ne potrebujem dramatičnih sprememb ali oditi pod nož," je povedala. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.