Meghan oko vrgla na Angelino Jolie

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Želi biti kot ona.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle se je vrnila v svoj rojstni kraj, kjer namerava spet delati kot igralka. Ponudb ji menda ne manjka, a vojvodinja je izbirčna. Ker želi dokazati, da je dobra igralka, jo zanimajo le resne vloge in delo z najboljšimi režiserji.
Magazin Meghan in Harry: Čaka ju nočna mora
Meghan pa bi tudi zelo rada sodelovala z igralko Angelino Jolie. Kot poročajo mediji, ni skrivnost, da si Meghan želi biti uspešna kot Angie, ki uspešno krmari met materinstvom, kariero in dobrodelnostjo. "Meghan Angelino zelo spoštuje, na osebni in karierni ravni,“ pravi vir, ki je tudi povedal, da je naklonjenost obojestranska. Angie je nekoč potarnala, da v Hollywoodu nima veliko prijateljev, ki pa si jih želi in Meghan je v tem trenutku njena najboljša opcija, saj imata veliko skupnega. 

Foto: Profimedia angelina jolie

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:06 14. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:14 13. April 2020.

    Koga zanimajo ti osebki..Vsi mediji so polni novic,kaj nimajo kaj drugega poročat?

  • 09:41 12. April 2020.

    Ej, ej, ej, pa sta si izgleda res podobni. Harry, kam si zabredel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.