Meghan Markle: Tako se je v Avstraliji poklonila lady Di

Foto: Profimedia
Princesa Diana bi bila na svojo snaho več kot ponosna.
Oglej si celoten članek

Princ Harry in njegova Meghan osvajata Avstralijo. Kraljevi par se očitno zelo trudi na tamkajšnje prebivalstvo narediti dober vtis, to državo sta namreč izbrala tudi za kraj, kjer sta razglasila veselo novico, da bosta spomladi zibala. Meghan je bila zelo premišljena tudi pri izboru obleke, ki jo je nosila. Izbrala je namreč belo kreacijo avstralske modne oblikovalke Karen Gee.

Foto: Profimedia diana

Dobri poznavalci kronanih glav pa so opazili, da se je Meghan z izborom nakita poklonila svoji pokojni tašči, princesi Diani. Nosila je namreč njene uhane v obliki metulja in njeno zapestnico.

Foto: Profimedia meghan markle
Nakit pokojne princese Diane sta podedovala njena sinova, William in Harry. »Želim, da se moj nakit dodeli mojima sinovoma, da ga bosta lahko nosili njuni ženi,« je princesa Diana zapisala v pismu. Kot kaže, imata Kate in Meghan podoben okus kot princesa Diana, saj so obe že večkrat opazili z nakitom, ki je bil prej v lasti tragično preminule princese. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.