Meghan Markle se tem šalam Chrisa Rocka zagotovo ni smejala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neprimerno ali smešno, presodite sami.
Oglej si celoten članek

Leto dni po oskarjevski klofuti Willa Smitha je Chris Rock udaril nazaj. V Netflixovi posebni oddaji 'Selective Outrage' pa je meril tudi v vojvodinjo Susseško. Kraljevi strokovnjaki pravijo, da posebna komedija Chrisa Rocka na Netflixu vojvodi in vojvodinji Susseški ni bila smešna. V sobotni oddaji je komik namreč stresel več šal, namenjenih Meghan Markle in njeni odtujeni kraljevi družini. V nekem trenutku je 58-letnik dejal, da se nekdanja zvezda serije Suits veliko pritožuje.

Rock se je skliceval na intervju Meghan Markle z Oprah Winfrey, leta 2021 in se čudil, da ni vedela, kako "rasistična" je kraljeva družina. "To je kraljeva družina! Nisi googlala? O čem za vraga govori, ni vedela! To je kraljeva družina! Oni so originalni rasisti," je navrgel komik. 

Rock se je dotaknil tudi tega, da je Meghan kraljevo družino obtožila, da so menda želeli vedeti, kako "rjav" bo otrok: "To ni rasistično, ker celo črnci želijo vedeti, kako rjav bo otrok."

Komik je tudi povedal, da je razumel njeno  dilemo "črnega dekleta, ki se trudi, da bi jo njeni novi beli sorodniki sprejeli." Rock se je pošalil, da to ni "tako težko kot belo dekle, ki se trudi, da bi jo sprejeli njeni temnopolti priženjeni sorodniki." "Če si črn in si želiš, da te sprejmejo, se moraš poročiti s Kardashianko, ker oni sprejmejo vsakogar," je še dodal. 

Foto: Profimedia will smith, chris rock

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.