Meghan Markle se menda vsi bojijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nove obtožbe zoper Meghan Markle.
Oglej si celoten članek

Da je z Meghan Markle menda nemogoče delati, se je razvedelo že pred leti, ko je več njenih zaposlenih čez noč dalo odpoved. Tudi njena asistentka, in sicer po samo šestih mesecih. Obtožbe, da Meghan ustrahuje osebje, so bile tako hude, da je leta 2021 Buckinghamska palača sprožila preiskavo. Nekdanja igralka je govorice opisala kot "preračunljivo blatenje". Preiskava je bila zaključena leta 2022, vendar njeni rezultati niso bili nikoli javno objavljeni.

Sedaj pa na vojvodinjo spet letijo obtožbe. Govori se celo, da se je bojijo. 

Ameriška revija "The Hollywood Reporter" je raziskala, zakaj sta Meghan in Harry v zadnjih letih izgubila pomembne sodelavce. Vir blizu para je povedal: "Vsi se bojijo Meghan. Norčuje se iz drugih, ne sprejema nasvetov. Oba se slabo odločata, pogosto si premislita." Harry naj bi bil sicer očarljiv, a glavno besedo ima Meghan, ki naj bi bila "grozna". Neki drugi vir pa je o vojvodinji razkril: "Neizprosna je. Hodi naokoli kot diktatorka v visokih petah, se jezi in ukazuje. Videl sem, kako je odrasle moške spravila v jok."

Britanski časopis "The Sun" poroča, da so viri blizu zakoncev Sussex novinarja "Hollywood Reporterja" opisali kot "slabo obveščenega". Par se na pisanje ni odzval.

Sicer pa je bil v nedeljo za Harryja velik dan. Praznoval je 40. rojstni dan! Ob tej okrogli obletnici je prejel prav posebno darilo, kar je močno ujezilo njegovega brata. Več o tem TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.