Meghan in Harry: Ta ženska napoveduje njuno ločitev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meni, da potrebujeta svetovanje.
Oglej si celoten članek

Polsestra Meghan Markle, s katero vojvodinja že leta ni več v stikih, je za TMZ napovedala ločitev zakoncev Sussex. Samantha Markle namreč meni, da je škoda, ki jo je Meghan naredila kraljevi družini, ogromna in da bi Harry to moral videti. "Verjetno se že sprašuje. Mora se, če mu delajo možgani. Saj ni star 12 let. Zagotovo je pomislil: 'Moj bog, vse, kar si mi povedala, je laž,“ je povedala Markle in dodala, da se Harryjevemu zakonu slabo piše, če ne bosta šla na svetovanje in "se trudila za iskrenost, se opravičila in se ukvarjala z vsemi, ki sta jim v zadnjih dveh letih škodila“.

"Nič ni bilo iskreno. Škoda, ki je nastala za kraljevo družino, je ogromna,“ je še izjavila Samantha, ki sestri očitno še vedno ni oprostila, da jo ignorira.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.