Megan Fox objavila fotografijo brez ličil, oboževalci besni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Besni oboževalci trdijo, da si sploh ni več podobna in da je njen videz posledica toksičnega razmerja z znanim raperjem.
Oglej si celoten članek

Igralka Megan Fox velja za eno najlepših žensk na svetu in povsod, kjer se pojavi, izvablja občudovanje. Vedno blesti na rdeči preprogi, a se tudi brez težav pojavi brez ličil in v sproščeni opravi. Tako je sinoči na svojem Instagram profilu objavila fotografijo brez ličil, ki pa, sodeč po komentarjih, njenim oboževalcem ni bila všeč.

"Negujem svoje lase (in 26 centimetrov podaljškov) po Coachelli," je zapisala ob fotografiji, na kateri je zgolj v modrčku in spodnjem delu pižame. Kot so poudarili njeni oboževalci, Megan na fotografiji "ni podobna sebi", primerjali pa so jo s Kim Kardashian in Chelseo Blackwell. "V redu, to ni Megan Fox. Gremo naprej", "Lepa si, a tole ni videti kot ti", "Videti si kot robot", "Če ne bi prebral imena, ne bi verjel, da si ti", so se glasili nekateri komentarji. Mnogi pa so tudi komentirali, da je njen videz posledica toksičnega razmerja z reperjem Machine Gun Kellyjem. "Nič ni hujšega kot slaba izbira partnerja. Nezadovoljni z okoljem spremenimo sebe. Draga Megan, nisi podobna sebi," je zapisala sledilka.

Zaradi ljubezni z Machine Gun Kellyjem se je Megan ločila od nekdanjega moža Briana Austina Greena, s katerim ima tri otroke. Megan in raper sta že od začetka vzbujala veliko pozornosti s svojim ekscentričnim obnašanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.