Medij poroča, da je kralj Karel zbolel za to vrsto raka in da je napoved slaba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Njegova diagnoza je javna skrivnost."
Oglej si celoten članek

Manj kot dva meseca po tem, ko je Buckinghamska palača potrdila, da so pri kralju Karlu III. našli raka, so viri za InTouch ekskluzivno razkrili, za katero vrsto raka gre. Monarh se menda bori z rakom trebušne slinavke. Pred njim sta le še dve leti življenja, še trdi medij.

Dvor te novice ni potrdil in tudi kraljevi družinski člani molčijo, medij pa trdi, da je vrsta raka v palači "javna skrivnost". "Mnogi dvorjani verjamejo, da je Karlova bolezen hujša, kot jo predstavljajo javnosti," dodaja neki drugi poznavalec. "Že pred diagnozo so bili zaskrbljeni zanj," še pravi.

Da je britanski kralj zbolel za rakom, so svetu sporočili 5. februarja. Bolezen so odkrili med operacijo na prostati. 

Monarh se je od takrat udeležil le nekaj javnih dogodkov, saj se posveča zdravljenju. "Kralj se je udeležil nekaj prireditev, a ne le zato, da bi zatrl divje teorije zarote in lažna poročila o njegovi smrti, ampak da bi ljudem zagotovil, da še vedno lahko opravlja svoje dolžnosti," pravi vir, ki še dodaja, da Karel "upošteva zdravnikova navodila in je pripravljen poskusiti kakršno koli zdravljenje, ki bi mu podaljšalo življenje vsaj za nekaj let."

Kralj je včeraj zelo razveselil svoje podanike, ko se je udeležil maše ob veliki noči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:58 2. April 2024.

    Neha nej pit pizdek preplozan!!

  • 19:33 1. April 2024.

    Rak žurnalizma pa je vsakodnevne, večinoma čvek novice o Windsorjih!

  • 14:42 1. April 2024.

    Če je kaj od tega res potem je, prognoza več kot slaba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.