Med zabavo v Beogradu napadli in grdo pretepli znano Slovenko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Potrebovala je pomoč reševalcev.
Oglej si celoten članek

Starleta in resničnostna zvezdnica Denise Dame je v ponedeljek uživala na rojstnodnevni zabavi svojega prijatelja v Beogradu, kjer že dlje časa živi, v nekem trenutku pa je do nje pristopil neznan moški v vinjenem stanju. Privlačna zvezdnica ga je sprva vljudno zavrnila, češ da je ne zanima kakršna koli komunikacija z njim, a moški tega ni želel sprejeti, zato jo je najprej napadel verbalno, nato pa še fizično, je poročal srbski Telegraf.rs. Denise je kasneje za Alo povedala, da jo je moški napadel na parkirišču pred splavom, medtem ko je čakala taksi.

"Začel je preklinjati in groziti, nato jo je brcal v noge in jo prijel za roko ter jo tako zvil, da smo mislili, da jo bo utrgal! Zavpila je, vsi smo takoj skočili, a smo odreagirali prepozno, saj je Denise, potem ko smo ju ločili, še vedno na ves glas jokala, ker sploh ni mogla premakniti roke. Takoj smo poklicali rešilca in policijo, ki je hitro odreagirala. Denise je pristala na urgenci, kjer so ji takoj naredili rentgenske slike zgornjih okončin. Vsa je zlomljena, zelo jo boli," je vir povedal za portal Republika. 

Denise je utrpela kontuzijo komolca in nadlahtnice, trenutno ji pomagajo le močna protibolečinska zdravila. 

Foto: Instagram Denise Dame

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:38 20. September 2023.

    In kdo bi ji verjel, verjetno pa nasedel. Denise, Denise...

  • 11:11 20. September 2023.

    Take itak rabijo batine in jih tudi zaslužijo ;-)

  • 10:15 20. September 2023.

    Nastavlja svojo rit , tam , kjer ni treba !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.