Med pisano ustvarjalnost na ARTish

Foto: Vuccineli
Foto: Vuccineli
Danes bo v podhodu Ajdovščina v Ljubljani ponovno spregovorila kreativnost. Od 9. do 19. ure se lahko med ustvarjalci in njihovimi umetninami sprehodite na festivalu ARTish, ki je svoja vrata prvič odprl na štiridnevnem festivalu decembra lani.
Oglej si celoten članek

Pisano kreativno dnevno sobo ARTish bodo v Sredi, zavodu za oblikovanje v Ljubljana, vnovič napolnili številni slovenski ustvarjalci.

Podhod Ajdovščina bo tako spet oživel s popolnoma novo zgodbo, popisano s stojnicami, kjer bodo številni izbrani ustvarjalci med obiskovalce širili kreativno energijo in se predstavljali s svojimi unikatnimi deli, ki bodo tudi na prodaj.

Med tokratnimi ustvarjalci se bodo predstavili Darsi, Sabina Šiler Hudoklin, Mimanera, Vuccineli (na sliki), Bitjastovzorčasti svet Laure Ličer, Teta Bina, BeeZee Design, Fongy Fongalishes, UriKuri, Ceramic Jewelry by Hana Karim, Monique, Lili Garbajs, Vandalimorale, Flamma Art Studio, Taja Design, praPesa, Objemi drevo Koželj, MlekARTz, Andreja Sivec, Radasemkatarina, Aga Veršnik, PopiKoKi, UH – Urška Habjan, HA HA!, Dalija Sega, Andreja Trkman, Petra Jančar in Patsy.

Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.