Med intervjujem prejemal oralni seks

Foto: Žurnal24 Rodman zna še vedno pritegniti za pozornost. (Foto: Flynet)
Nekdanji košarkar Dennis Rodman je v torek zjutraj poklical v studio radijske postaje v Miamiju, kjer je poskrbel za zanimiv pogovor. Med intervjujem je zvezdnik namreč prejemal oralni seks.
Oglej si celoten članek

Rodman je zjutraj poklical v radijsko oddajo Jorgeja Sedana, da bi se pogovarjala o klubu Miami Heat. Njun pogovor pa je kmalu zmotila ženska, ki je bila v sobi z Rodmanom in se je predstavila kot Teresa.

 

Ker pogovor ni tekel ravno gladko, Rodman pa se je vmes ves čas hihital, ga je voditelj vprašal, ali s Tereso morda seksata. 49-letni košarkar mu je odvrnil, da ne, a hitro dodal: "Ona samo nekaj vleče."

 

Zvezdnik se je voditelju nato opravičil, kasneje pa spet zavzdhinil: "Oh, to je čudovito. Veš, trenutno sem tako zaposlen." Sedanu pa je bilo tega dovolj: "Zakaj si me pa potem sploh poklical? Zakaj za vraga se pogovarjaš z mano? Zakaj za vraga me kličeš, če imaš punco tam?"

 

Avdioposnetek njunega pogovora lahko poslušate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.