Mayer premamil Kate

Foto: Žurnal24 Kljub temu, da si je obljubila, da bo nekaj časa samska, je znova v zvezi. (Foto
Oskarjevka Kate Winslet je podlegla čarom pevca Johna Mayerja. A o zvezi je moral on molčati.
Oglej si celoten članek

Pevec John Mayer si je po več znanih romancah (med drugimi je hodil z Jennifer Aniston, Jessico Simpson in Miley Cyrus) znova našel hollywoodsko zvezdnico. Tokrat je v njegove kremplje padla oskarjevka Kate Winslet.

Zgodilo se je pred nekaj tedni, kjer sta se spoznala na zabavi. Po dolgem vztrajanju je Kate popustila in se mu predala, je povedal vir blizu igralke. A 33-letnika, ki se ga drži sloves ženskarja, je prosila, da njuno romanco obdrži zase.

Kate je lani novembra po nekaj mesecih prekinila zvezo z manekenom Louisom Dowlerjem, po sedmih letih pa se je ločila od režiserja Sama Mendesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.