Matthew Perry je v obupu svoje roke prilepil na kolena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ves čas je mislil na droge.
Oglej si celoten članek

Oktobra je umrl Matthew Perry, zvezda serije Prijatelji. Zanj je bil usoden prevelik odmerek ketamina. Zvezdnik je imel več let hude težave z drogami, bil je tudi odvisen od opioidov. 

Njegova bivša partnerka Kayti Edwards je za New York Post razkrila, da je igralec ves čas razmišljal o snoveh, ki so ga uničevale. Poskušal se je rešiti iz začaranega kroga, tudi tako, da si je roke prilepil na kolena, da ne bi posegel po drogah.

Edwards je bila z zvezdnikom v zvezi leta 2006, pet let pozneje pa je delala kot njegova asistentka. "Bila sem pri Matthewu. Bil je v slabem stanju. Vso noč se je drogiral - najverjetneje s heroinom, kokainom in drugimi snovmi," je povedala in dodala: "Matthewa sem našla na kavču z rokami, prilepljenimi na noge. Bilo je žalostno. Morala sem uporabiti odstranjevalec laka za nohte in olivno olje, da sem ga osvobodila. Dobesedno smo mu z nog potrgali dlake. Ostale so rane," je povedala za medije.

Perry je po njenih besedah o drogah razmišljal celo med odvajanjem. Leta 2020, ko je bila v petem mesecu nosečnosti, jo je prosil, naj mu priskrbi nekaj prepovedanih substanc. "Rekel je: 'Nihče ne bo ustavil nosečnice. Ne skrbi.'" se Edwards spominja tega dneva. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.