Matej Rupar iz Kmetije razkril veselo novico

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Čestitke!
Oglej si celoten članek

Matej Rupar in njegova Urška bosta prihodnji mesec postala starša. Kot je za naš povedal nekdanji tekmovalec resničnostnih šovov, bil je v kar dveh – Ljubezni po domače in Kmetiji: Nov začetek, se bodoča mamica počuti v redu. "Nosečniško. Saj vemo, kako je. Različno razpoloženje, ampak sicer je vse v redu,“ pravi Matej, ki si želi biti med porodom v porodni sobi.

Par že ve, ali bo dobil sinčka ali hčerko, a spola za zdaj še ne želita razkriti, je pa Matej povedal, da sta ime že izbrala. "Ime bo slovensko. Nekaj normalnega,“ je dejal in dodal, da upa, da bo čim boljši oče. "Prvič bom v tej vlogi. Ne vem, kako bo. Potrudil se bom biti najboljši.“

Paru čestitamo.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.