Massimo Savić je umrl 23. decembra, pogreb pa bo šele ...

Foto: Vedran Peteh/Cropix
Foto: Vedran Peteh/Cropix
Sporočili, kdaj bodo pevca pospremili na zadnjo pot.
Oglej si celoten članek

23. decembra je za vedno oči zaprl hrvaški pevec Massimo Savić. Zanj naj bi bil usoden rak pljuč. Zvezdnik je dočakal 60 let.

Spominska slovesnost bo v petek, 30. decembra, v Hrvaškem narodnem gledališču, in sicer ob 11. uri. V avli bo ležala spominska knjiga, v katero se lahko vpiše vsak, ki želi. Pogreb pa bo v torek, 3. januarja, ob 11. uri na zadrskem mestnem pokopališču. Tako kot spominska slovesnost bo tudi pogreb odprt za javnost, so sporočili iz založbe Aquarius Records, na Massimovem profilu na Facebooku pa so sporočili, da bodo ob spominski knjigi poslovilna sporočila, ki jih Massimovo občinstvo pušča v dvorani Lisinski in na njegovih družbenih omrežjih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.