Masaža, ki pripelje do vrhunca

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Kadar so za menoj stresni in naporni dnevi, vedno zavijem po pomoč in sprostitev k prijatelju, ki se ukvarja z alternativno medicino.
Oglej si celoten članek

Saj veste, to je tista medicina, ki človeku pomaga do boljšega počutja, a je v uradnih zdravstvenih ustanovah ni mogoče dobiti. Andraž me vedno sprejme odprtih rok in me takoj posadi na velikanski usnjen fotelj za razvajanje. V trenutku ležim in že pripravljena čakam na njegove čudežne roke. V njegovem delovnem prostoru vedno tako lepo diši, da me kmalu prevzame občutek sproščenosti, ki me zaziblje v neko novo dimenzijo.

Njegove roke so balzam za moje napeto telo, njegovi spretni prsti pa pretaknejo prav vsak nezaželen vozliček. Pa ne le vozličke. Pretaknejo moje celotno telo, in to dobesedno. Komaj čakam, da se z njimi preseli na moje prsi, mi odpne gumbe na srajci in se loti mojih nabreklih bradavic. Modrček ne zdrži dolgo na svojem mestu, zato kmalu lahko občutim njegove mehke in negovane dlani.
Čez oči imam poveznjeno masko za sproščanje, zato nerodnost ostane nekje daleč za menoj. Postajam vse bolj pohotna in mu nepremično nastavljam svoje telo. Ugibam, da me je poljubil na bradavičko, saj je nenadoma postalo vroče okoli nje.

Foto: Žurnal24 seks strast %C5%BEenska

Stisk okoli bokov popusti, kar pomeni, da mi je odpel hlače. Te počasi polzijo z mene, dvignem zadnjico in se jih dokončno rešim. Pred njim ležim v samih spodnjicah, ki sem jih tisti dan nadela posebej zanj. Nor je na črno čipko in ob njej postane še bolj izviren. Z vrhovi prstov poboža moje mednožje preko nje, raziskuje vzorček, ki postaja vse bolj prepojen s sokom pohote iz moje potrebne mucke, in se končno odloči, da bo roko zarinil za tkanino.

Njegov dotik na moji princeski je božanski, telo mi preplavi energija vesolja, sredinec pa mu nagajivo zdrkne med sramne ustnice in se ugnezdi globoko v mucki. Noge mi vleče navzkriž, z rokami pa sežem po svojih joških. Bradavičke mi še vedno noro stojijo, medtem ko mi on s svojimi ustnicami in jezikom razveseli srečno pohotnico med nogami.

Z jezikom obletava nabrekel ščegetavček kot čebela cvet, poln sladkega nektarja, meni pa začne odpovedovati zdrav razum. Maska na očeh nenadoma postane nezaželena, saj si nadvse želim videti, kako mi jo liže in poljublja s svojimi čudovitimi ustnicami. Ko odvržem masko na tla, opazim, da gleda proti meni in se mi smehlja. Za trenutek pride do moje glave, me poljubi, nato pa takoj znova obišče mojo tako zelo, zelo pohotno češpljico. Ko mi prvič pride, sem v nebesih, in še preden se povsem spravim k sebi, že stoji ob meni in mi pred oči moli velikega in nabreklega tiča.

Niti za hip ne razmišljam, ko ugledam lepotca pred seboj. Ujamem ga z desnico in nemudoma nastavim pred odprta usta, kamor kmalu zatem izgine čisto do mošnje. Z levico si gnetem češpljico in obujam spomin na ravnokar doživeti vrhunec, ter enako zaželim tudi njemu. A ne še takoj. Vlečem mu korenjaka, ki v mojih ustih še dodatno nabrekne, njegova glavica postane naravnost orjaška, nato pa ga takšnega pošljem nazaj k moji mucki. Ko z njim zarine v poplavo pred seboj, se mi iz ust utrga glasen krik, ki pa se nadaljuje v sladko ječanje in vzdihovanje, kar njega še dodatno vzburi.

Grabi me za pohotna, gola stegna, si me lasti in počne z menoj, kar ga je volja, jaz pa moledujem, naj se ne ustavlja in naj me pripelje do novega orgazma, ki sem si ga tako zelo želela, ko sem odšla od doma. Njegovo divje suvanje ni ponehalo niti za hip in moje noge, ki so dotlej opletale okoli njega, so pristale na njegovih ramenih. Zadnjico mi je dvignilo od ležišča in končno sem ga imela v sebi celega ter se veselila svojega novega vrhunca, ki se je neustavljivo bližal kot velik val s sredine oceana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.