Martina o snubcih in novem izzivu

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Martina Žibrat, tekmovalka druge sezone šova Gostilna išče šefa, ki je bila glede svoje zaposlitve še pred kratkim zelo skrivnostna, nam je zaupala, kje vihti kuhalnico …
Oglej si celoten članek

"Kuham pri Ovinku na Ptuju, kjer so me zaposlili s 1. februarjem. Malo se je že razvedelo, kje delam, da bi se še bolj, pa bomo prirejali posebne kulinarične večere. Imam tudi priložnost kreiranja svojih jedi, kar je super," nam je zaupala Martina Žibrat, ki je bila o svoji zaposlitvi še pred kratkim zelo skrivnostna.

Martina je že v šovu napovedala, da se bo snubcev kar trlo, ko se vrne domov, zato nas je zanimalo, ali je kaj novega tudi na ljubezenskem področju. "Trenutno se posvečam poslu, za ljubezen bo še čas (smeh). Česa več kot prijateljstva ne sklepam," pravi simpatična kuharica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.