Marmorni kolač

Foto: jazkuham.si
Foto: jazkuham.si
Marmorni kolač je klasika, ki nikoli ne razočara. Kdaj ste ga spekli nazadnje?
Oglej si celoten članek

Sestavine:

Priprava:

  • Rumenjake, sladkor in vodo penasto premešamo. Postopoma dodajamo moko s pecilnim praškom. Beljake stepemo v sneg in dodamo masi.
  • K 1/3 mase primešamo kakav v prahu. V pomaščen pekač izmenično dajemo svetlo in temno maso. Pečemo približno 30 minut na 180 stopinjah Celzija.

Še več okusnih kolačev poiščite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.