Marika nič več Savšek

Foto: Osebni arhiv marika savšek Foto: Osebni arhiv marika savšek Foto: Osebni arhiv marika savšek
Misica Marika Savšek se je poročila.
Oglej si celoten članek

Miss Universe Slovenije 2010 Marika Savšek je stopila pred matičarju. Očetu svoje hčerke Nikoline, Jerneju Jevnišku je obljubila zvestobo do groba.

"Odločila sva se, da se poročiva v dveh delih, najprej civilno, junija pa še cerkveno,“ je za Žurnal24 povedala lepotica. Datum prvega dela poroke je bil skrbno izbran. "Za 9. maj sva se odločila, ker imam na ta dan rojstni dan. Ta poroka je potekala v krogu družine, junija pa bo prava zabava in več povabljenih,“ še pravi Marika, ki je bila v soboto odeta v prekrasno roza obleko. "Obleka je bila roza, ker se poročiva dvakrat in sem se odločila, da ta ne bo čisto klasična,“ nam je še razkrila svetlolaska.

Paru čestitamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.