Marijan Novina postal očka

Marijan Novina je danes zjutraj dobil svojega prvega otroka.
Oglej si celoten članek

"Danes se nama je rodil sin Izak. Ob 4.52, velik 52 cm, težak 4.160 kg. Z močnim glasom naju je pozdravil, zdaj pa riše nasmehe in solze radosti na obraz očiju in mamici," je zapisal Marijan Novina na svoji Facebook strani.

"Trenutno sem še malo zmeden, drugače pa so občutki super," nam je o svojih občutkih po rojstvu svojega prvega otroka povedal pevec. Mali Izak in njegova mamica Petra Zajc se sicer počutita v redu, čeprav je šlo za težak porod. "Zelo dolgo smo čakali, da bi šlo po naravni poti, potem pa je bil carski rez," nam je zaupal novopečeni očka, ki je bil ob svoji zaročenki v teh napornih trenutkih. "Z njeno mamo, ki je tudi zaposlena v zdravstvu, sva ji nekako nudila moralno podporo."

Poroke zaenkrat še ne načrtujeta
Marijan in Petra sta se konec lanskega leta tudi zaročila, vendar kot pravi, poroke še "ne načrtujeva, ker se nama nikamor ne mudi".

Sinčku v čast pa je pevec posnel tudi pesem Rad te imam, Sine moj, ki ji lahko prisluhnete zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.