Manja iz Kmetije: Njen bivši čaka, da se vrne v njegov objem

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Med njima je še vedno veliko čustev.
Oglej si celoten članek

V Kmetiji bomo ta teden videli ženski dvoboj. Ko je Manja postala prva dvobojevalka, so ji popustili živci, ker sta ji Tom in Aljaž kamenček dala brez pravega razloga. A njena žalost in jeza sta bili takoj pozabljeni, ko je dobila obisk domačih. Poleg mame in prijateljice je na posestvo prišel tudi njen bivši fant Alex. "Tip mi je tako pri srcu, da vam ne morem povedati. Ko ga sedaj tukaj vidim ... Izljubila bi ga, samo bi potem spet prekoračila to mejo, ki sva jo postavila," je povedala Manja.

Tudi Alex pravi, da je njun odnos zapleten. "Jaz sem bivši fant, a čakam, da se vrne, da se lahko zmeniva za naprej. Ko se vrne, jo bom čakal v njenem stanovanju. Na vse pazim. Perem, likam, barvam stanovanje, da bo imela vse tipi topi, ko pride," je še povedal. 

Manja, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Ljubezen po domače, nam je lani, ko se je razvedelo, da je njeno srce oddano, povedala, da sta se z Alexom spoznala leta 2020. Kako se je iz prijateljstva razvila ljubezen, si lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:47 5. December 2022.

    Smeti.

  • 08:47 5. December 2022.

    Pa res moraš biti debil,da vzameš nazaj žensko,ki se ti je lep čas gonla z večimi dedci!! Že to kaj …

  • 07:48 5. December 2022.

    tudi mi komaj čakamo. mogoč je pol ne bo treba več gledat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.