Manci za nošene copate ponudil 100 €

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Playboyeve lepotičke so kdaj pa kdaj deležne tudi kakšne nespodobne ali bizarne ponudbe.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa lepotička Manca Zupan, ki je lani odvrgla krpice za decembrsko številko revije Playboy in se je pred kratkim potegovala tudi za playboyevo dekle leta, nam je zaupala, da je že dobila razna nespodobna povabila in ponudbe, vendar se zanje ne zmeni. "Pač se ne odzivaš nanje. Itak moraš biti pripravljen na vse,“ je opisala svoj odnos do tega.

Kaj pa je bila najbolj bizarna ponudba, ki jo je prejela kot playboyevo dekle? "Pošlji mi domov svoje copate, jih odkupim za sto evrov," se je glasila absurdna prošnja, na katero se lepa mladenka še pošali: "V redu, daj mi sto evrov, pa jih dobiš, tudi dvoje, troje."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.