Manca je polna modric

Foto: Žurnal24 Manca in njen postavni soplesalec
Težavna koreografija in izjemno izčrpavajoči treningi so na lepi Manci Špik pustili posledice.
Oglej si celoten članek

Čeprav tega res ni pričakovala, si je ta hip ena od najbolj zaželenih in popularnih slovenskih pop glasbenic na turnirju Zvezde plešejo po vsem telesu priskrbela precej modric. Težavna koreografija in predvsem izjemno izčrpavajoči treningi imajo pač svojo ceno. Vseeno pa Manca svojih "bojnih ran" ni mogla dolgo zdraviti. Že kmalu po tem, ko je postalo jasno, da se bo uvrstila v naslednji krog, so se začele priprave na novo koreografijo. Zdaj pa se je Manca vsega skupaj lotila precej drugače, predvsem bolj pripravljeno.

Čeprav je na začetku mislila, da bo vse modrice lahko ignorirala, se je nanje hitro spomnila, ko je med treningom spet padla na tla. Manca pa ne bi bila Manca, če se ne bi znašla … V notranji del športnih hlač za vadbo je prebrisana lepotica všila mehko penasto podlogo, ki jo bo odslej pri vseh vajah varovala pred premočnimi padci. Seveda pa teh "čudežnih" hlač Manca ne bo mogla nositi na plesnem tekmovanju. Le upamo lahko, da bodo do takrat stare modrice že izginile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.