Mama Bieberjeve fanice zahteva 7,5 mio. evrov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Stacey Wilson Betts zaradi poškodb sluha toži pevca Justina Bieberja.
Oglej si celoten članek

Stacey je 14. junija 2010 s hčerko obiskala pevčev koncert v Portlandu, na katerem naj bi utrpela trajne poškodbe sluha. Njene težave pa niso povzročili preglasni zvočniki, ampak kričanje zvezdnikovih oboževalcev. Vzklike in krike je tožnica opisala kot "eksplozijo hrupa", za katero ni kriv nihče drug kot 18-letni Kanadčan.

Justin naj bi po njenem mnenju kričanje izzval, ko je v gondoli srčaste oblike poletel nad občinstvom. S kazanjem na različne dele dvorane naj bi "povzročil val kričanja", "z nenehnim mahanjem pa je sprožil ekstazo".

Zvok naj bi se po njenih besedah od gondole odbijal in poškodoval obe njeni ušesi. Bettsova zato zdaj toži pevca, njegovo založbo in upravljalca koncertne dvorane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:21 13. Julij 2012.

    Hm mogoče ni niti tako majhna možnost , da tožbo dobi, ker na ameriški celini se v sodnih dvoranah marsi …

  • 14:30 13. Julij 2012.

    ja ne moreš vrjet kaki neumni ljudje so na svetu ...<br /><br />Ja sej si je ta njena hčerka sama …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.