Malicajte z Murkom v čudežni deželi

Foto: Žurnal24 Jure Murko ima za seboj dve leti in pol aktivnega stand up nastopanja, pred sebo
Namesto popoldanskega prigrizka si ob 20. uri v Crocodil baru v Kočevju privoščite Malico v čudežni deželi, ki vam jo bo iz polne košare smeha ponudil domači stand up komik Jurek Murko.
Oglej si celoten članek

S stand up komedijo se je Jure Murko začel ukvarjati po kratki epizodi v amaterskem gledališču, ko je ugotovil, da je najboljši medij za podajanje dogajanja v svetu okoli njega on sam. Obrti, s katero nasmeje publiko, se je učil pri priznanem hrvaškem igralcu, režiserju in mentorju Željku Vukmirici Vuku.

M. J. (Mental Jockey) Murko zase pravi, da je Zemljan, ki s svojimi tremi očmi in dvema glavama igra mentalni tetris z vsakdanjimi rečmi, ekstremnimi oblikami  človeškega vedenja, tabuji in statistiko. Rad ima temnejše odtenke črnega humorja in glede na to, da živi v Sloveniji, ni bojazni, da bi mu zmanjkalo idej.

Vstopnina je 3 evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.