"Mali“ Schumacher pokazal dekle

Foto: Profimedia
Imata z očetom enak okus?
Oglej si celoten članek

David Schumacher, sin nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja in Core Schumacher, je zaljubljen. Mladi dirkač, ki osvaja svet Formule 3, je svoje srce poklonil 18-letni Vivien Keszthely, ki se prav tako ukvarja z dirkanjem. 18-letnik je njeno fotografijo, ki je nastala na dirkališču v Maleziji in na kateri je tudi njegov oče, objavil na Instagramu.

Foto: Profimedia cora schumacher

Čeprav se tudi Cora, ki se je od moža že pred leti ločila, ukvarja z dirkanjem, pa se Ralfov in Davidov okus za ženske očitno razlikuje. Vivien je namreč temnolaska, medtem ko ima Cora svetle lase.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.