Mali festival Liffe po Liffu

Foto: Žurnal24 Dva dni v Parizu je eden od filmov, ki jih bodo predvajali v Kinoklubu Vič.
Začel se je mali festival Liffe po Liffu, na katerem se že tradicionalno predvajajo nekateri izbrani filmi velikega festivala. Trajal bo en teden.
Oglej si celoten članek

Velikemu Liffu že tradicionalno sledi mali Liffe, na katerem bodo prikazani nekateri izbrani filmi velikega novembrskega festivala. Mali festival, ali kakor ga imenujejo Liffe po Liffu, bo potekal v Kinoklubu Vič. Festival bo trajal od 13. do 19. decembra, projekcije pa so predvidene trikrat na dan: ob 16.00, 18.30 in 21.00.

Na seznamu predvajanih filmov so Pomlad v Bosni; Ljubljena Jane; Zbogom, Bafana; Surova ljubezen; Lady Chatterly; Odvetnik terorja; Zbegani; Dva dni v Parizu; Ti, ki živiš; Darjeeling Ekspres ter 4 meseci, 3 tedni in 2 dneva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.