Malčica pokojnega Grilca močno povezana z očkom, ki ga nikoli ni spoznala

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ganljivo ...
Oglej si celoten članek

Vdova našega pokojnega deskarja na snegu Marka Grilca, Nina Grilc na Instagramu redno deli družinske utrinke in zdi se, da se resnično trudi. Z vsemi tremi otroki ohranja Markovo zapuščino, zato še vedno večino časa preživijo v naravi, predvsem na snegu. Sin in starejša hčerka sta odlična deskarja tudi sama, najmlajša Alaska, ki je stara komaj dobro leto in očka nikoli ni spoznala, pa že kaže zanimanje za Markov najljubši šport in življenjsko poslanstvo.

Nina je na Instagramu objavila ganljiv video malčice Alaske, ki hodi do očkovega borda in zna povedati, da je njegov. "Ta trenutek, kako si vse te mesece želim, da bi ga poznala. Kažemo ji njegove fotografije, a dejstvo, da se sprehodi do njegovega borda in ga pokliče, pomeni, da ga spoznava, čeprav ne na način, ki bi si ga želela. A tukaj je in vedno bo, naš dada," je Nina zapisala ob posnetku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Grilc (@grilogang)

Sicer pa Nina nima polnih rok dela le z materinstvom, temveč tudi z ohranjanjem Markove zapuščine. Tako pokojnemu soprogu v spomin večkrat letno organizira snežne, kolesarske in skate dogodke na prostem, katerih rdeča nit je druženje in šport, to kar je tudi Marko imel najraje. Naslednji The Grilo Memorial se bo zgodil 18. in 19. marca v avstrijskem Absolut parku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:45 22. Februar 2023.

    Najmanj ogabno, ce ne celo grozljivo! Nina za vsako ceno zeli se naprej svoje lagodno brezdelno zivljenje, pa cetudi zgolj …

  • 09:51 22. Februar 2023.

    Kot sem napisala pred meseci: samopromotorka, ki izkorišča otroke in pokojnega partnerja. Brezveze in vredno pomilovanja.

  • 09:09 22. Februar 2023.

    Ta ženska je mentalno prizadeta. Vse za pozornost. Naj pove koliko denarnih pomoči dobiva , kot vdova s tremo otroki, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.