Maja Keuc: To je po hujšem prepiru naredil njen partner Tilen

Foto: POP TV
Foto: POP TV
V njem se je prebudil poet.
Oglej si celoten članek

Marca lani je naša priljubljena pevka Maja Keuc le potrdila, da je njeno srce oddano. Osvojil ga je akademsko izobraženi učitelj tolkal in bobnov Tilen Zakrajšek. "Sem zelo srečno zaljubljena (nasmeh, op. a). Vesela sem, da sem v bistvu po petih letih prišla do točke, da mi je bilo na nek način tako dobro biti v svoji koži, da sem si rekla, da je čas za ljubezen. Pogledala sem v vesolje in si rekla: 'Zdaj sem jaz pripravljena', dati ljubezen, ker jo imam. Ne da jo dobim, ampak da jo dam. In prišla je, takoj v naslednjem tednu (nasmeh, op. a.)," je Maja takrat povedala o svoji novi ljubezni.

In ta ljubezen je sadove obrodila tudi na glasbenem področju. Majina pesem Sama sva kriva za oba nosi prav poseben pomen, saj je nastala po njunem prvem resnem prepiru.

"Davno tega sva prvič malo bolj resno 'trčila' in ta dogodek je v Tilnu prvič prebudil poeta. Zjutraj me je pričakalo 10 verzov, ki so se mi zdeli tako močni, da sem ga prosila za dovoljenje, da iz njih napišem pesem. Nastala je pesem Sama sva kriva, ki nič ne skriva. In ravno zato sva lahko oba rasla in še bova. Tega se s tabo Tilen izjemno veselim. Če naju bo na tej poti še naprej spremljala glasba, pa še toooliko lepše," je lepotica zapisala na družbenih omrežjih.

Tilen je romantična duša. To je pokazal po predstavitvi Majinega albuma Sončnice“Tale opis pišem že četrtič, ker vsakič, ko sem ga napisal na pol strani, sem ga takoj za tem zbrisal, ker z besedami enostavno ni mogoče niti približno opisati, kaj sploh doživljam. Naj najprej povem, da sem neizmerno hvaležen za osebo, brez katere se ta večer ne bi zgodil … Maja, hvala ti za vsako postavljeno ogledalo in zaupanje, da sva lahko skupaj premagala nemalo izzivov in da sva se s projektom lahko povezala še bolj /…/,” je zapisal Tilen. “Samo še to ... V tem letu sem spoznal, da je najpomembneje to, da v življenju slediš svojim odločitvam in poslušaš svojo intuicijo, ne glede na to, kaj ti govori okolica … Tako preprosto je to. Šele zdaj vidim, kako se koščki v življenju sestavljajo v eno celoto …  Hvala vsem, lahko noč /…/,” je še nadaljeval pevkin partner.

Maja je pred časom spregovorila o pasteh glasbene industrije. Za Style.Over.Net je razkrila: "Hitro se najdejo ljudje, ki te želijo preoblikovati in te izkoristiti. Ko stvari ne gredo več tako dobro, pa te brez slabe vesti pustijo."

Iskreno je spregovorila tudi o izgorelosti. "Tako sem izgorela, da nisem mogla vstati iz postelje ... Na koncu me je rešila iskrena ljubezen do glasbe. Ugotovila sem, da ni bistvo v cilju, ampak poti. Pot je postala cilj, ki je le neka usmeritev. Če vem, da sem dala vse od sebe in sem se maksimalno potrudila, sem absolutno zadovoljna in uspešna,“  je v podkastu F.A.Y.N. med drugim povedala Maja Keuc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:50 24. September 2024.

    Penis in vagina pax in domo...

  • 10:46 24. September 2024.

    BMK

  • 10:39 24. September 2024.

    To je po hujšem prepiru naredil njen partner Tilen: Tiča vun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.