Maja izide album Scarlett Johansson

Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson so v preteklosti povezovali z Justinom Timberlakom.
Seksi zvezdnica Scarlett Johansson bo maja letos izdala prvi album z naslovom Anywhere I Lay My Head. Album bo pravzaprav velik poklon legendarnemu Tomu Waitsu.
Oglej si celoten članek

Na albumu, na katerega izid je Scarlett prvič namignila leta 2006, bo enajst pesmi. Med njimi bo le ena popolnoma nova, druge pa bodo neke vrste priredbe Waitsovih pesmi. Material je 23-letna igralka posnela v samo petih tednih v Louisiani.

Da Scarlett poje, sicer ni nobena novost. Na leta 2006 izdanem dobrodelnem albumu Unexpected Dreams: Songs from the Stars (sodelovalo je veliko zvezdnikov, med njimi Ewan McGregor, Jennifer Garner, John Stamos in Teri Hatcher) je bila njena pesem Summertime. Lani se je Johannsonova pojavila v videu Justina Timberlaka za singel What Goes Around ... Comes Around, bila pa je tudi spremljevalna pevka na koncertu skupine Jesus & Mary Chain na festivalu Coachella Valley Music & Arts Festival.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.