Jajce na rahlo stepemo ter ga zmešamo z maslom (ali oljem) in mlekom (ali pinjencem ali jogurtom). Primešamo nasekljane olive in ovčji sir. V moko stresemo pecilni prašek in sodo bikarbono ter vse skupaj zmešamo s soljo, poprom in mletimi presticami.
Zmes z moko previdno vmešamo v jajčno zmes.
Maso takoj vlijemo v modele za mafine in pečemo na 160 stopinj Celzija približno 20 minut.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.