Mafijsko-rdeča zabava

Foto: Saša Despot TZ scena 25.10.07 Katarina Jurkovic v spodnjem perilu, cipka, modna revija Lisca
Red Party. Enaindvajsetega junija bodo bežigrajski stadion spremenili v posebno prizorišče, kjer bo nastopil Axwell iz Swedish House Mafie.
Oglej si celoten članek

V petek, 21. junija, se bo v slovenski prestolnici na starem Plečnikovem stadionu za Bežigradom odvil že peti Red Party. Open air dogodek bodo popestrili domači in tuji didžeji, kot so Daddy's Groove iz Italije, Norvežan Ørjan Nilsen in egipčanski duo Aly&Fila. Za vrhunec večera pa bo poskrbel Axwell, osrednji član priljubljenega kolektiva Swedish House Mafia.

Žur od jutra do jutra

Ena od novosti te "rdeče" zabave je uradni after party, ki bo, kot pravijo organizatorji (Black Pony), plesno dogajanje podaljšal pozno v noč, in to na različnih lokacijah po Ljubljani. Dogajati pa se bo začelo že čez dan, ko bo – upajo organizatorji in obiskovalci – še sijalo sonce. Organizirane bodo namreč najrazličnejše aktivnosti. Bežigrajski stadion bo krasil velik oder, prizorišče pa bo prilagojeno konceptu in praktičnosti, kot je vidno zgoraj na simbolični fotografiji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.