Madžari zavzeli Planetovo kmetijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na posestvu, kjer so snemali šov Kmetija: Nov začetek, mrgoli Madžarov.
Oglej si celoten članek

Madžarski RTL je odkril prednosti televizijske produkcije v Sloveniji. Kot smo izvedeli, so najeli posestvo, na kateri je Planet TV snemal šov Kmetija: Nov začetek. Tam bodo posneli svojo različico tega šova in priprave so že v polnem teku.

Posestvo je sicer v lasti produkcijske hiše Temma-X, ki tam gradi filmsko mesto. "Prizorišče je postalo zanimivo tudi drugim televizijskim hišam, zanj se zanima tudi hrvaški RTL, ker je blizu , veliko in na samem. Pri tovrstnih šovih je namreč pomembno, da dela in tekmovalcev ne motijo obiskovalci,“ so za nas povedal na Temmi-X.

S šovom pa morajo Madžari končati do poletja, saj se bodo nato začele priprave na snemanje Planetove Kmetije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.