Madonna telovadi v razkošju

Foto: Žurnal24 Večno fit Madonna je začela svojo zanimivo turnejo.
Da se Madonna, ki bo letos dopolnila petdeset let, panično boji staranja, ni skrivnost. V boj proti starosti gre zvezdnica tudi z novo telovadnico, za katero je odštela pravo bogastvo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica in njen deset let mlajši mož Guy Ritchie sta junija lani zraven svojega doma v Londonu kupila hišo z desetimi spalnicami. Sprva sta nameravala obe stavbi povezati, a si je Madonna premislila. Baje tudi zato, ker za poseg ni dobila dovoljenja. No, žalovala ni dolgo in je dodatno hišo spremenila v razkošno in moderno telovadnico – vse skupaj jo je stalo šest milijonov funtov (približno osem milijonov evrov).

Madonna je do zdaj sicer telovadila v enem od londonskih studiov za fitnes, a so njene ure razgibavanja postale pravo malo gledališče – pred fitnesom so se zbirali oboževalci, ki so čakali, da bodo vsaj za trenutke videli Madonno v športni opravi. Po novem pa se pevka in njen mož razgibavata kar doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.