Mad Men za obline

Foto: Žurnal24 Igralci serije Mad Men January Jones, Jon Hamm, Elisabeth Moss, Christina Hendri
Producenti večkrat nagrajene televizijske serije Mad Men so za ženske s pravimi oblinami.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalec in producent serije Mad Men Matthew Weiner je ženskemu delu igralske ekipe priporočil, naj ne hodijo v telovadnico in ohranijo svoje obline. Do takšne odločitve so prišli po tem, ko je Christino Hendricks bloger New York Timesa po podelitvi letošnjih zlatih globusov kritiziral zaradi njenih ženstvene postave.

Drobna January Jones, ki igra Betty Draper je po mnenju ustvarjalcev presuha. "Raje bi videli, da ne telovadimo in zelo dobro jemo. Želijo si, da izgledamo zdravo,“ je o željah ustvarjalcev povedala Jonesova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.