Mačka z dvema obrazoma

Foto: Žurnal24 Lil'Bit
Že od nekdaj se govori, da so mačke dvolične živali. To v primeru mačke iz ZDA drži.
Oglej si celoten članek

Ko je mačka Even Blofeld pred sedmimi meseci dobila pet mladičkov, se je 47-letnica takoj zaljubila v malega Lil'Bita. Ta je namreč nekaj posebnega, saj nima le enega obrazka, ampak dva. Mačkon je naprej imel celo štiri oči, a sta se čez nekaj mesecev dve očesi združili v eno veliko oko.

Even pravi, da je morala Lil'Bita najprej hraniti s kapalko, saj se sam ni bil sposoben prehranjevati. Znanstveniki pravijo, da ima Lil'Bit verjetno dvoje možganov, saj občasno zaspi le en obrazek, medtem ko drugi pozorno gleda v svet. Kadar pa se prehladi, mu večinoma teče le iz enega smrčka.

Ljudje se mačkona sprva prestrašijo, ko pa vidijo, da je zelo prijazen, ga vsak takoj vzljubi, je za konec še povedala ponosna lastnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.