Mačka "posvojila" podgano

Foto: Žurnal24 Mačke in podgane so lahko dobre prijateljice.
Neka mačka na Kitajskem je med svoje mladičke sprejela tudi podgano.
Oglej si celoten članek

Lastnica mačke, 81-letna Sun Shujun, je povedala, da njena mačka skrbi za podgano odkar je skotila mladičke. Tistega dne se je namreč mladičkom pridružila še podgana, ki jo mačka sedaj hrani in obravnava enako kot svoje majhne mucke.

Sun je povedala, da si je zadevo ogledal tudi njen sosed, ki ni mogel verjeti svojim očem. Poleg tega, da podgana sesa mačje mleko, pa se tudi igra s svojimi mačjimi "bratci in sestricami". Podgana je tako postala član mačje družine.

Sun meni, da je mačkin materinski nagon prevladal nad plenilskim, zato je lahko "posvojila" žival, ki bi jo drugače obravnavala kot plen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.