Maajka tu, Majke tam

Foto: Žurnal24 Goran Bare bo z Majkami v Cvetličarni predstavil nove komade, ki bodo izšli tudi
Koncerta. Rock žur z Majkami in hip hop popotovanje z Edom Maajko.
Oglej si celoten članek

V četrtek se slovenski prestolnici obetata dva vrhunska koncerta. V Cvetličarni bodo ob 21. uri nastopili legendarni hrvaški rockerji Majke, na hip hop večeru v Kinu Šiška pa ob isti uri ljubljanski raper Vladimir Kosović - Doša ter bosansko-hrvaški raper Edo Maajka.

Nove pesmi ob obletnici
Zasedba Majke s kontroverznim Goranom Baretom na čelu, ki letos praznuje 30. obletnico, bo na koncertu predstavila nove pesmi (Ja nisam tvoj tvoj, Pozovi me u noć, Moja je ljubav ...), ki jih bo kmalu izdala na ploščku. Seveda pa se bo bend iz Vinkovcev svojim oboževalcem oddolžil tudi s starimi hiti.

Best of Edo Maajka
Plošček Memento mori je izdal tudi raper Doša, ki ga bo z bendom predstavil na koncertu v Kinu Šiška. Vrhunec večera pa bo nastop Eda Maajke, ki je pred kratkim izdal best of album z novimi aranžmaji in produkcijo ter z dvema novima pesmima z gostom Damirjem Avdićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.