Luka Dončić objavil prikupno fotografijo s svojo hčerko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skupaj sta dremala ...
Oglej si celoten članek

Lani decembra je Luka Dončić poleg vseh dosežkov, ki mu jih je prineslo leto 2023, doživel zmago tudi v zasebnem življenju. Takrat se mu je rodila hčerka Gabriela, ki pa jo z Anamario skrbno skrivata pred mediji. Kdaj pa kdaj pa nas vseeno razveselita s kakšno prikupno fotografijo.

Tokrat je Luka na Instagramovih zgodbah objavil, kako z malo Gabrielo spita na kavču. Starša sta Gabrielin obrazek zakrila z emotikonom, pokrita pa je z odejo, na kateri so košarkarske žoge z Lukovo številko in očkov slavni priimek. 

Foto: instagram Luka Dončić

Luki je včeraj med drugim uspel tudi zgodovinski dosežek. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:00 10. April 2024.

    Boljše on kot tvoj Golob...

  • 14:12 10. April 2024.

    Bolano ni ure, dneva, da nebi težili z njim..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.