Lov na pošastne duše

Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE Foto: Žurnal24 R.I.P.D – URAD ZA POKOJNIKE
Odlična igralska zasedba (Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon) tokrat v režiji Roberta Schwentka v filmu RIPD – Urad za pokojnike. Film temelji na priljubljeni seriji štirih strip albumov Petra M. Lenkova, izdanih 2003.
Oglej si celoten članek

Na drugem svetu obstaja policijski oddelek, imenovan RIPD – Urad za pokojnike, ki varuje žive pred vse bolj uničujočimi bitji, ki nočejo mirno oditi v zagrobno življenje.

Šerif Roy Pulsifer kot veteran legendarnega policijskega oddelka RIPD išče pošastne duše, ki so med živimi maskirane kot običajni ljudje. Njegova naloga? Aretirati in pripeljati v roke pravice posebne izobčence, ki se hočejo izogniti poslednji sodbi tako, da se skrivajo med nič hudega slutečimi ljudmi na Zemlji.

Ko šaljivec Roy dobi nekdanjega obetavnega detektiva Nicka Walkerja kot mlajšega partnerja,
morata nejevoljno medsebojno spoštovanje spremeniti v vrhunsko timsko delo.

Film bo k nam prišel 8. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.